24 d’abril del 2013

Primavera Sound a la ciutat de Barcelona: Escalfant Motors!



S'acosta el Primavera Sound i amb ell arriba una nova edicio del Primavera als Bars, un cicle de concerts gratuïts per diferents establiments de la ciutat de Barcelona. Cada any s'anticipa més a les dates del festival, i aquest any comença pràcticament un mes abans, avui dia 24 d'Abril.

Del 24 d'Abril al 18 de Maig un total de 22 bandes nacionals i internacionals participaran en aquesta iniciativa patrocinada per Heineken presentant la seva música a varis bars i restaurants de Barcelona. Algunes d'aquestes bandes són molt desconegudes entre el públic local, però d'altres ja s'han guanyat una reputació com Les Sueques, Gentle Music Men o Purling Hiss.



Primavera als Bars portarà la música en directe a uns 15 locals repartits per Barcelona per posar ritme a la capital catalana durant les setmanes prèvies al festival com a part de la programació gratuïta del Primavera a la Ciutat.

Els concerts començaran a les 20h i Heineken obsequiarà als assistents amb una cervesa d'edició especial del festival Primavera Sound.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada