4 d’abril del 2013

9ª Passejada amb Barret aquest diumenge a Barcelona




Aquest pròxim diumenge dia 7 d'Abril a les 12h us podeu unir a la Novena Passejada amb Barret de Barcelona. Aquesta passejada és un esdeveniment creat per Nina Pawlowsky, gran professional reconeguda en el món dels barrets que va estudiar amb els més grans a Londres, dissenyadora de vestuari i professora meva de Complements a l'Escola de Disseny BAU, i Critina de Prada, una altra gran dissenyadora de barrets de la ciutat de Barcelona.

Les dues organizadores: Cristina de Prada a l'esquerra
i Nina Pawlowsky a la dreta.

La primera edició de la Passejada amb Barret va tenir lloc l'any 2005 i any rera any ha anat guanyant adeptes i s'ha tornat en un esdeveniment molt popular. El darrer any hi van assistir unes 600 persones, totes i cada una d'elles amb un barret al cap!

Els comerços decoren els seus aparadors amb barrets i organitzen esdeveniments relacionats amb aquest accessori. Un dels comerços participants és Gratacós, la botiga de teixits situat al Passeig de Gràcia amb Diagonal que organitza la Setmana del Barret, del 2 al 7 d'abril.

Programa de la Setmana del Barret a
Gratacós.


Dues imatges de la última Passejada amb Barret (2012).


Aquest esdeveniment esà inspirat en el "Easter Parade" molt popular a ciutats com Nova York on tradicionalment el diumenge de Pasqua es trana el tràfic un tram de la 5º Avinguda perquè la gent surti a passejar amb barret.

És una gran ocasió per treue a passejar aquests complements difícils de veure perquè per cultura o vergonyes pròpies no ens atrevim. Tot val, els clàssics barrets com les gorres, turbants, tocats vàris, etc.

La Passejada amb Barret comença a les 12h a la Rambla Catalunya amb Diagonal i acaba abaix de tot de la Rambla Catalunya amb la Gran Via. És una fantàstica oportunitat d'unir-vos a la Passejada amb Barret o d'acostar-vos en el seu recorregut per poder disfrutar de la visió de més de 600 persones amb barret, cosa ben curiosa a la ciutat de Barcelona!


Trobada: Rambla Catalunya amb Diagonal
Dia i Hora: Diumenge 7 Abril a les 12h.
Dress Code: Vestir barret, gorra, tocat, turbant, pamela, còfia, ...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada