16 de desembre del 2011

Idees per aquest Nadal

Suposo que molts de vosaltres comenceu a pensar i pensar amb idees amb les que sorprendre a la gent que ens rodeja i ja fa dies que us volia donar algunes idees de botigues que tenen grans detalls per regalar per aquestes festes de Nadal.


Hi podeu trobar detalls especials per a la casa com els vinils multicolors de Myvinilo,
llums de Mathmos i mil detalls divertits per gent que aprecia aquestes curiositats per donar un punt modern a la casa.


Selecció d’objectes de decoració d’arreu del món amb especial atenció a les pintures  
de Senegal, fotografies de viatge, blocs de viatge, peces vàries de Marimekko, i un llarg etcètera. No deixeu de visitar-la! Us sorpendrà i segur que trobeu algo per aquestes festes!

  • Haiku: Montseny 7, Barcelona.

Pels amants de l’orientalisme i el Japó recomano aquesta botiga on hi podran trobar
des de literatura, il·lustracions, l’art de l’origami, llibretes, etc. fins a objectes de regal, kimonos, sandàlies i tot allò necessari per poder presentar de manera impecable un té o sushi & maki.


Galeria d’art oberta fins el 7 de gener 2012 on podeu trobar obres d’artistes novells i
consagrats a preus assequibles que faran les delícies d’aquells que aprecien l’art i que volen sorpendre amb una obra totalment certificada com a regal de Nadal o Reis.


Galeria fotogràfica on tenen fotografies d’artistes reconeguts del món dels esports,
moda, retrat, viatges, animal, fotomuntatge, etc. Formats totalment diversos des de 35-40 € fins a 1.000 € (fotografia única) totes elles amb certificat d’autenticitat.

  • GlossyBox: Un regal diferent que rebs mensualment a casa.

Un regal especial i totalment diferent i fora de lo comú per noies (pel moment, estan treballant per fer-ho pels homes també) que els agraden els productes de bellesa (cos, cara, cabell), maquillatge i perfumeria. GlossyBox és una caixa totalment sorprenent que rebs mensualment a casa amb 5-6 mostres de bellesa, maquillatge i perfumeria que fa les delícies de qualsevol. És un regal anual que rebs a casa directament amb un packaging totalment cuidat i una presentació impecable. A mi m’encanta!! La setmana que ve rebo la nova caixa, desembre, amb una selecció especial per aquest Nadal, aishhhhh quines ganes!


A totes aquestes botigues podreu trobar detalls especials i diferents als regals típicament convencionals per sorprendre a la vostra parella, pares, fills i amics.

Espero que d’alguna manera us serveixi d’ajuda per començar a buscar aquest regal ideal.

Qualsevol consulta que em vulgueu fer per ajudar-vos en aquesta cerca, contacteu-me!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada