21 de desembre del 2011

021 District Shopping Day


Diferents establiments de la zona alta de Barcelona s'han unit per celebrar una jornada de compres aquest dimecres 21 de desembre anomenada 021 District Shopping Day per així promoure les botigues de la zona de cara a l'últim tram de la campanya de Nadal. Aquesta campanya vol incentivar les compres oferint descomptes especials, cocktails, degustacions, sorteigs i regals als assistents a la 021 District Shopping Day. Els compradors podran assistir a diferents activitats organitzades entres les 17 i les 22h. A partir de les 22h, hora en què tancaran els diferents establiments participants, es celebraran diferentes festes en locals i restaurants de la zona.

Hi ha un total de 17 establiments participants en la 021 District Shopping Day com Al Agua Patos, Le Monde de Sophie, Cent Vuit, Kalma, Annick, Lu Ink, Nap-Buf, Ocre, Parsimonia, Suit Beibi, Top Color, 4 Sabaters, MebyTere, Tomates Fritos, Big Fish, Brownie, etc.

La botiga Sayan sortejarà un val de 100€ a la persona que aconsegueixi endevinar quants bombons s'han utilitzat per fer el vestit que hi ha a l'aparador de la botiga Sayan al carrer Madrazo de Barcelona. La botiga Le Monde de Sophie sortejarà, a les 19h, entre les seves clientes una parka de la marca Sessún valorada en 265€. Maria Padilla realitzarà un 10% de descompte en tots els seus tractaments i entre tots els assistents realitzarà un sorteig d'un tractament d'or (inclou el tractament de cabina i el tractament per casa) valorat en 428€. A Suit Beibi hi haurà la visita del Pare Noel que recollirà les cartes escrites pels nens (per tenir la plantilla de la carta cliqueu el següent enllaç) i entre totes aquestes cartes es farà un sorteig d'una cistella de Rice amb productes de la botiga.


Dos exemples de les promocions que
podreu trobar en dues de les botigues
participants: Foto 1: Botiga Sayan,
Foto 2: Le Monde de Sophie.

Amb aquesta inicitiva aquesta zona comercial vol potenciar les botigues de la zona alta com un "exclusiu destí de compres, oci i estil de vida".


Mapa de la zona participant a la
021 District Shopping Night amb
les botigues participants.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada