15 de febrer del 2013

Nova Flagship Store de MANGO


Aquest mes de febrer obre la primera Flagship Store de MANGO que reuneix totes les marques de MANGO com H.E., Touch, Kids (roba de nens), i Sports&Intimates dedicada a la moda íntima i esportiva que estara disponible dins d'uns mesos.


Aquesta botiga-laboratori de les noves línies de MANGO pretén també elevar la imatge de la cadena incorporant elements que recorden a les botigques de marca de luxe.
Aquesta flaship s'ubica des d'ahir dia 14 de febrer al número 36 del Passeig de Gràcia i ocupa el local al costat del luxós Hotel Mandarin Oriental amb una superfície de més de 1.500m2. distribuïts en 3 plantes.


Imatge del shooting de la nova campanya de Mango amb
Miranda Kerr per la primavera-estiu 2013.
Imatge de la nova botiga insígnia de Mango amb la
nova col·lecció.

La col·lecció infantil de MANGO començarà a distribuir-se el pròxim mes d'agost amb la temporada tardor-hivern 2013. L'empresa ja ha donat l'ok als primers dissenys al igual que amb la línia de moda íntima i esportiva. El grup també està enllestint el llençament d'una línia per a adolescents sota el nom de Young que sortirà al mercat al 2014 amb botigues i entitat pròpia.

Els materials que s'han utilitzat per decorar la botiga són sobretot la fusta i la pedra natural en color clar perquè la roba visualment sobresurti i sigui fàcil de veure. Només entrar a la botiga la primera col·lecció que es troben els consumidor és la colecció insigna de Mango, la col·lecció de dona. Més endavant, al fons de la botiga, es troba una petita exposició amb els accessoris i complement de la línia. Les seves segones línies (accessoris, home i nen) es troben a la planta inferior del local. Aquesta planta està dividida en tres ambients diferenciats per a cada línia: mentre a H.E. (col·lecció d'home) es caracteritza pels colors foscos, sobris i un ambient més íntim, a Mango Touch (col·lecció de complements) l'ambient és més lluminós i predominen els colors corals (color de la imatge de la marca Touch) i el daurat. La part on es trobarà la colecció Mango Kids, de moment no està disponible ja que es presenta a l'agost, però en el mateix espai es pot veure pel moment una part de la col·lecció femenina. 

Us deixo una foto que he trobat de la nova botiga, no es mostra massa massa encara però espero poder-m'hi acostar ben aviat i penjar noves fotos que mostrin millor el nou local insígnia de la marca MANGO.



Flasghip Store MANGO: Passeig de Gràcia nº. 36, Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada