3 de febrer del 2012

LITTLE BARCELONA: La Primera Mostra de Moda Infantil de Barcelona




Little Barcelona la primera fira dedicada a la moda i a l’univers infantil es presenta en societat per en la seva primera edició els dies 5 i 6 de Febrer al FAD de Barcelona. A Little Barcelona es donaran cita marques ja consoliades i marques de joves dissenyadors tant nacionals com internacionals que presentaran les seves novetats per aquesta tardor/hivern 2012. Aquesta nova mostra, per a professionals, aspira a convertir-se en un referent en els calendaris de fires europees i internacionals.

El projecte va sorgir perquè Barcelona és el viver d'una enorme quantitat de marques innovadores i de qualitat, noves i consolidades, i moltes d'elles no s'exposen en cap fira nacional. No és lògic viatjar a fires europees per trobar-hi a clients espanyols a la recerca de marques que perfectament poden trobar a Barcelona ... l'única cosa que no existia fins ara era l'espai on fer-ho, aquest és el principal motiu amb el que es crea Little Barcelona. Aquesta fira de moda infantil ja té data per la segona mostra que serà el mes de juliol 2012 i on es presentaran les novetats per la primavera/estiu 2013.

El perfil de les marques participants (en aquesta primera edició són al voltant d'una seixantena de marques) destaca pel seu disseny, innovació i qualitat i que ofereixen qualsevol tipus de producte per a nens entre 0 i 12 anys. Algunes de les marques participants són: Al Agua Patos, Bibu, Ki et La, Kokolala, Limobasics, Lola for Kids, Violeta e Federico, yporqué.


Algunes imatges d'algunes de les marques presents
a Little Barcelona
.
Hi haurà una activitat paralel·la a la mostra que serà la festa yporqué el diumenge 5 a les 16.30h a la Terrassa del FAD. Aquesta festa servirà per presentar la nova col·lecció de la marca titolada Playful Clothes inspirada en el fantàstic món dels superheroïs. La col·lecció te peces com samarretes que tenen un so que casa amb l’estampat, dessuadores que incorporen un antifaç a la caputxa, pijames amb capes de superheroïs, etc.


Mireu quina invitació més guapa!
La marca yporqué, aposta per una desfilada alternativa de “petits” superheroïs que combaten problemes quotidians del nostre món. La desfilada serà narrada per l’autora infantil Lali Rondalla. Es clausurarà la desfilada amb una acció de recaudació de fons a través de la venda de bosses solidàries on els beneficis es destinaran al Projecte d’escolarització dels nens de Vontovorona(Madagascar) impulsat per l’ONGD Yamuna.

Tota la premsa i bloggers estan invitats a anar a Little Barcelona i a visitar els stands de tota la mostra de 19h a 20h de forma privada perquè poguem veure en primera persona aquesta nova mostra, que des de la meva visió personal és una gran aposta i omple el buit existent de presència de la moda infantil a Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada